- Thank you received: 0
Keisinger ház
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Itt ez a macska, legalább 15 kiló és a szobámból sündörgött el?, amit viszont én becsuktam. - remélem veszi az utalást azokra az ismertet?jelekre, amit a para állatokról mondott és a legalább 15 kilós veszedelemr?l. Ez a dög most már biztosan egy para állat, mert parázok t?le rendesen.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Hát, azt látom, hogy itt van... Biztos a rend?rök voltak. Említettek valami olyasmit, hogy visszahoztak egy macskát és jobban vigyázzunk rá, de nem értettem. Az enyém végig ott volt velünk..." ezt ahogy meghallod, rájössz, hogy Azumi miért tökéletes Ottonak. Ha mondjuk eljutottál volna odáig, hogy egy ágyban aludj Erikával, hát biztosan nem a macska kerül másik oldalra.
-"Ugyan miért bántanád ezt a cicát?" kérdezi, miközben átveszi t?led a hatalmas állatot. Odateszi az orrát a cica orrához majd magához öleli és megsimogatja.
-"Jaj de aranyos! Hallod? Dorombol!" mondja, miközbenmagához öleli a cicát és megsimogatja, az meg befúrja magát a a lány kimonójába és a két tappancsával dagasztani kezd.
-"Azt hiszem megérezte, hogy lány vagyok." mosolyog egyet Azumi kicsit pironkodva. "Most odaadom, jó? Nem az a gond, hogy összenyálazza a kimonómat, vagy sz?rös leszek t?le, de az orra nagyon hideg... Egyébként is, ez a cica veled akar lenni. Azért keresett téged a múltkor is." adja oda neked a nagy dögöt.
-"Gondolj csak bele! Hogy volna képes ez a cica mondjuk innent?l" bal oldalt megérinti a nyakad a mutatóujja hosszabb körmével "idáig" elhúzza az ujját jobbra "átharapni valaki nyakát hátulról egy harapással, aztán fölnyitni elöl" végighúzza a mutatóujját el?tted föntr?l lefelé, nyaktól ágyékig "és megenni mindent amit csak talál, még a bordák egy részét is elrágva. Nézd csak meg. Hol fér ebbe a cicába bele annyi hús?" cirógatja meg az állat hasát, mire a macska játékosan a kezei után kezd kapkodni a mancsával.
-"Egyébként is, ez egy cirmos Maine Coon. Amerikai nemzeti macska, a cirmos macska pedig kimondottan Massachusettshez köt?dik. Egyébként meg ez a fajta tipikus hajómacska, f?leg hidegebb, északi vizekre. Neked tökéletes, nem?"
Csapat riadó!
- Húú, a rend?rök ilyen részletesen elmondták, hogy mi is történt? Vagy te is láttad a hullát Erikával együtt?
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Mit kezdjél vele? Szereesd, etesd meg amikor kell, foglalkozz vele és akkor hozzád tartozónak fogja magát érezni. Köt?dj hozzá és ? is köt?dni fog hozzád. Persze opportunista módon el fogja venni az élelmet mástól is, de csak attól akit ismer. A macskák nagyon paranoiások. Azért túrná föl a szobád, hogy meggy?z?djön, hogy biztonságos. Képzeld el, mit tennél ha egy mondjuk hozzád képest hatszor akkora földönkívüli elvinne és lerakna a szobájában. Nem akarnál körülnézni és meggy?z?dni arról, hogy biztonságban vagy-e? A macskák nem tényleges parancsvezérelt gépek, mint mondjuk a kutyák, hanem egyének. Önálló akaratuk van és ha egyedül akarnak lenni akkor elmennek, egyedül vannak majd visszajönnek oda ahol jól érzik magukat. Ez is hozzá tartozik ahhoz, hogy macskák. Vagy a vadászat, még ha nem is igazi."
-"Persze, láttam a testet. Láttam és fölismertem a sérüléseket és én igazából azt mondanám, hogy tigris volt az, vagy smilodon. Annak vannak olyan fogai, amik erre képesek. Csakhogy itt nincs egy tigris sem. Legalább egyszer tiszteletét tette volna nálam, ha másért nem, hát azért, hogy elvegye a területemet."
Csapat riadó!
- Hát jó, akkor megyek, keresek neki valami tejet. Vagy nem tudom. Talán még nálam is marad.
Leviszem a macskát a konyhába, hogy kapjon valami kaját. Aztán ott hagyom, had egyen nyugodtan, majd végre tényleg felmegyek és benézek Erika szobájába, nincs-e szüksége némi lelki támaszra, vagy bármire. Persze ha alszik, akkor nem zavarom fel.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- Keisinger ház
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?